borstar för att rengöra bla mjukglassmaskin

Disk och Rengöring

 

Disk och Rengöring av Hyresmaskinerna är viktigt om de används till livsmedel.  Samtliga hyresmaskiner är rengjorda och helt klara för användning när de lämnas till dig som kund.

Rengöringen av maskinerna skiljer sig åt från en enklare disk av en Coffe Queen Kaffebryggare till en mer komplex rengöring med efterföljande sterilisering av tex en mjukglassmaskin.

Du har som kund alltid  full valfrihet hos glasskalas.se och så även med disk och rengöring.

Välj mellan: Gör-det-själv, Liten eller Stor Rengöring. Du avgör själv priset på tjänsten genom din egen arbetsinsats.

Gör-det-själv disk: Precis som det låter. Du rengör själv maskinen innan den återlämnas. Rengöringen  är oftast inte svår men tar mellan 10-60 minuter beroende på maskin. Du ansvarar själv för att det blir rent och att maskindelar inte skadas.

Liten disk : Du gör en egen insats och grovdiskar eller sköjer ur maskinerna. Vi tar hand om resten.

Stor disk: Slipp allt, lämna maskinen som den är. Vi tar hand om det hela. Kan vara skönt om du hyrt tex en slush eller mjukglassmaskin

 

mjölkrengöring för att rengöra en mjukglassmaskin

Seciella diskmedel används för att rengöra mjukglassmaskinerna. De måste lösa upp alla rester av yoghurt eller mjukglass

Pris beror på maskin och tidsåtgång. Det tar mellan 10 minuter för en enkel utrustning som en kaffebryggare till runt 45 minuter för en slushmaskin och över 60 minuter för en komplicerad mjukglassmaskin.