Maskiner och Fun Food  till Kalaset, Mässan och Eventet

Hyresprodukter

Som Sveriges största Fun Food aktör kan vi även erbjuda uthyrning av  följande Fun-Food,eventmaskiner och nöjesmaskiner med tillbehör.

Vi kompletterar löpande med  bilder och utförligare maskinfakta. För besked om tillgänglighet och pris skicka en intresseanmälan så får du svar om pris och tillgängligheten hos din närmaste filial. Vi har ett stort utbud av maskiner och tillbehör och kan oftast leverera utrustningen från alla filialer. Pris och utbud kan dock variera mellan filialerna beroende på bokningsläge och säsong.

Glassvagn, Glassbox, Kyl &Frys

glassvagn på mässa eller event servera gelato hyra

Fun-Food, Plockgodis, Chokladfontäner, Kaffe och Kalasrelaterat

Hyra chokladfontän från glasskalas

Event, Spel, Äventyr, Action och Hastighet

bumperball match på konstgräs bubbleball fotbollsmatch

Transportbil, B-kortare, Elverk, JBL Partybox, Drönare

    • Hyra Transportbil B-kort: ALFAB B-korts transport, diesel, automat, dragkrok 2500kg, tar 4 passagerare, ”sovalkov” över hytten.  2019 Stuterimodell från ALFAB.
  • Hyra VW Transporter-Multivan ( Diesel, Automat, dragkrok 2000kg, Lätt lastbil tar 1 passagerare eller för persontransport  med 8 passagerare)
  • Filma eventet med Drönare, GoPro eller 360 actionkamera. Föreviga eventet med Eventvideo.

Tjänster

Köp till tex bemanning, installation, transport, diskning/rengöring och försäkring

 

Ett lyckat kalas, ett uppmärksammat event eller en lockande mässmonter börjar här!

Glasskalas är Marknadsledande inom uthyrning av mjukglassmaskiner,
Fun Food, eventmaskiner, nöjesutrustning och restaurangmaskiner. Här finns kul maskiner så som sockervaddsmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, mjukglassmaskin, ismaskin, kaffemaskin, glassbox med mera till företag och privatpersoner i hela Sverige. Uthyrningen har sin bas  i Stockholm, Göteborg och Malmö  men vi levererar över hela landet inklusive Göteborg, Uppsala , Örebro, Kiruna , Skellefteå mm.
Vi har flerårig erfarenhet från event,nöjes och restaurang branschen både på maskinsidan och från att driva egna verksamheter.
Glasskalas.se är en oberoende aktör som samarbetar med de ledande leverantörerna på marknaden.Vill du köpa en egen maskin så kan vi hjälpa till även med  detta. Vi säljer enbart maskiner av samma beprövade märken vi själva arbetar med.

Vi utökar hela tiden vårat sortiment av praktiska produkter och roliga varor.
Leverantör? Har du en kalasprodukt som skulle passa i vårat sortiment så tveka inte att höra av dig.
Kund? Saknar ni något ni vill hyra så kontakta oss. Vi har ett stort kontaktnät inom nöjes och restaurangbranschen och kan oftast hitta det mesta till riktigt bra priser! Vi har tillgång till en helt egen serviceorganisation och kan således serva, renovera och reparera all utrustning i egen regi. På så sätt blir det billigast för dig som kund.

På gång

Under 2022 kommer vi att erbjuda  nya och spännande nöjesmaskiner, aktiviteter och  produkter! Håll utkik efter nyheterna här och på våran facebooksida.