Vi testar Arlas mjukglass

När Arla släppte sin mjukglass för hemmabruk var vi inte sena på att testa den i en av mjukglassmaskinerna. Spana även in våra andra filmer på youtube. Glöm inte att prenumerera om du gillar filmerna.

Maskin: Liten

Vi testar whiskyglass

När andan faller på så provar vi roliga blandningar i verkstaden. Här kör vi rökig Skotsk Caol Islay med SIA’s gräddglassmix

Maskin: Mellan

 

Vi testar världens minsta mjukglassmaskin

Inte mycket större än budget modellerna från Ugolini, men en äkta mjukglassmaskin med kontinuerlig produktion.

Maskin: Liten
 

Vi provkör en budgetmaskin

De är mycket större än budgetmodellerna från Ugolini, men är en ekonomi mjukglassmaskin med  lite långsammare kontinuerlig produktion. Saknar pre-cooling och mekanisk luftinpumpning vilket gör mjukglassen lite rinnigare och mindre krämig.

Maskin: Liten Budget
 

Will it slush?

Det finns väl ingen som missat Blendtechs  legendariska Will it Blend? Vi på glasskalas.se har istället ställt oss frågan ”Will it Slush? och resultatet ser du i filmen. Här testar vi Svenska produkter från bla Brämhults…

Maskin: Liten 6 liter
 

Will it slush?

Det finns väl ingen som missat Blendtechs  legendariska Will it Blend? Vi på glasskalas.se har istället ställt oss frågan ”Will it Slush? och resultatet ser du i filmen. Här testar vi klassisk Påskmust..och Ja, det funkar lika bra med Julmust!

Maskin: Liten 10 liter
 

SplayDay med SplayTV

SplayDay, en fest där Sveriges största YouTubers samlas för att äta godis,, glass, slush och popcorn i mängder och inte nog med det så fanns det även hoppborg, X-box, flipperspel, Samsung med virtual reality googles och massa mer på plats! HOODELADEY! Resultatet ser du i filmen. Här festar vi med all-in på alla Fun-Food maskiner.

Maskin: Slush, Mjukglass, Popcorn och Sockervadd