Mjukglass är våran största passion men det är inte den enda!

Glasskalas värdegrund:

Glasskalas värdegrund har vi destillerat ner till exakt de orden vi har i vårat varumärke:

När du vill bjuda på något unikt!

Unikt- det lilla extra!

Vare sig det gäller produkter,tjänster eller tillbehör så ger Glasskalas.se alltid kunderna det lilla extra! Varje kalas, mässa och event skall vara en positiv och unik upplevelse som gästerna kommer ihåg.

Unikt- prisvärt och tillgängligt!

Vi håller de priser vi själva tycker  är rimliga och tar  inget extra betalt för nät, bord/vagn eller bubbla som behövs för att göra tex  Sockervadd eller Popcorn. Papperskorgar, reklamflaggor, struthållare och strösselskålar får du låna gratis av oss när du hyr en Mjukglassmaskin!

Att ordna barnkalas eller privata tillställningar kan vara en ekonomisk och  logistisk utmaning, vi hjälper er med att få i hop pusslet. Vi erbjuder vettiga priser på utrustningen, full valfrihet med tilläggstjänster samt att  hämtningar och lämningar på udda tider oftast inte är några problem för oss.

Som entreprenörer, företagare, fotbollstränare, tränings-skjutsare, läxläsare och småbarnföräldrar värdesätter vi själva att inte behöva stressa med ytterligare  en sak i vardagen. Hyr du hos glasskalas så är det alltid möjligt att boka in stor flexibilitet i dygnshyran utan att det kostar en massa extra.

Unikt- lite mer, lite bättre!

Kalaspaket som innehåller allt! Vi uppfann det generösa och körklara kalaspaketet! Där är alltid  tillräckligt med tillbehör inkluderat för att det skall räcka till ett normalkalas. Hyresperioden är minst ett dygn så det behöver inte bli någon stress med att hinna tillbaka efter kalaset.
Vi såg vad som fanns på marknaden  och frågade oss själva:
Vad är det för mening med  ett symboliskt eller halvhjärtat paketerbjudande som inkluderar några få timmars maskinhyra och enstaka tillbehör?
Räcker inte paketerbjudandet till ett  normalstort kalas så borde man inte få kalla sin produkt för ett Kalaspaket!

Unikt- Samhällsansvar!

Vi delar med oss! glasskalas.se sponsrar kultur, idrottsklubbar och annan ideell barn och undgdomsverksamhet.
Bland de som fått stöd återfinns bla Föreningen St Clara, Stiftelsen Trygga Barnen, Skutans Gård, Stocksunds IF, Enebybergs IF, Mälarhöjdens IK, Scen Österlen, Kungliga Konsthögskolan plus ett stort antal skolföreningar och skolklasser som fått möjligheten att tjäna pengar till sina projekt eller skolresor.
På Engelska kallas detta CSR eller Corporate Social Responsibility. På Svenska heter det Samhällsansvar och det innefattar även våra val av  leverantörer, att vi använder i huvudsak förnyelsebart RME som bränsle och har 100% vind och vattenkraftsel i våra lokaler.

 

Anders Bronäs
Anders BronäsChief Excecutive Glassgubbe Glasskalas.se
Jag tror på glasskalas-konceptet , jag vet att alla våra nöjda kunder och tusentals glasskalasare som följer oss på facebook älskar och uppskattar det vi står för! Roligast av allt är ju att även våra  kollegor i hyresbranchen tror på det vi gör!  Våra kampanjtexter, logotyper,  layout och struktur på hemsidan, våra låga priser och generösa kalaspaket har ju kopierats rakt av.
Vår unika service, det positiva kundbemötande och den kärlek och glädje vi känner för vad vi gör får de dock jobba vidare på för att kunna kopiera.  Välkomna till glasskalas.se Vi bjuder på något unikt!