Lööve Road Runner 2000 Släpvagn

Hyr Lööve Road Runner 2000 BE-kort släpvagn för låga sportbilar och godstransport

Behöver du transportera din sportbil eller entusiastbil till verkstad för reparation eller service mitt i vintern eller är den avställd?

Varför inte hyra en biltransport släpvagn med heltäckande kåpa som skydd mot väder och vind.


Biltransport, tung släpvagn: Totalvikt 2000kg, (F.n nerviktad till 1800kg för att även funka med utökad B (kod96) körkort).

Släpvagnen går mycket stabilt efter dragbilen tack vare dubbelbogie och det är inga problem att lasta tungt då släpet är byggt för riktigt tunga transporter.
Byggd helt i aluminium, tippbart flak och ramper för lastning av låga bilar. Däckställning och Warn 2000kg vinsch finns att hyra till om så önskas.
M+S C däck på alufälgar.
Släpet är ursprungligen beställt och specificerat för att lasta en Porsche 996 gt3 RS med fronten först. Släpvagnen kan användas för att transportera bla Porsche, Ferrari, Lamborghini, race, hobby och entusiastbilar. Släpet funkar även för transport av tungt gods och eventutrustning då det heltäckande golvet och kåpan skyddar mot väder, vind och nyfikna blickar.
Registreringsnumret på släpvagnen är RZK826. Transportsyrelsens släpvagnskalkylator lämnar besked om du får köra lagligt med din körkorts behörighet och dragbil.

Fabrikat: LÖÖVESLÄP RR2000
Tjänstevikt: 430 kg
Max lastvikt: 1370 kg
Totalvikt: 1800 kg
Bromsad: JaHyra (ink moms):
5 timmar – 800 kr
1 dygn – 1400 kr
1 vecka – 7000 kr


OBS! Biltransporten finns inte längre kvar för uthyrning.Betala med Swish, Kontokort eller mot faktura (kräver godkänd kreditupplysning) Självrisken på försäkringen är  5000:-
Släpvagnen skall rengöras och städas ur innan retur för att slippa pristillägg.

Särskilda hyresvillkor gäller för fordon.