Mjukglassmaskinen är Perfekt för Kalaset, Mässan och Eventet! Överraska barnen med kalasets coolaste grej!

Hyr mjukglassmaskin i Stockholm,Uppsala, Göteborg, Malmö, Örebro, Borlänge och hela landet! Vi kan ordna transport eller skicka maskinerna.

Bjud på glass i stora lass, och se barnens (även vuxnas) ögon lysa upp när de själva får dra i spaken och fylla sin bägare eller strut med så mycket äkta glasskiosks mjukglass de orkar äta! Perfekt stämningshöjare på barnkalaset, bröllopet, studentskivan, föreningsaktiviteten, 40/50 års festen, kick-offen, firma eventet eller varför inte till fredagsmyset hemma med barnen eller barnbarnen.

Vi vill att alla skall kunna bjuda på mjukglass eller nyttig fett-fri frozen-yogurt!

Slipp leasing och krångliga kontrakt

Vi erbjuder privatpersoner och företag att hyra en mjukglassmaskin för privat bruk en kortare tid. Välj modell och storlek efter budget och behov. Vi har små, mellan och stora maskiner.

hyr-mellan-mjukglassmaskin

 

 

Popcornmaskiner från Amerikanska GoldMedal

Hyr nu och överraska i mässmontern, på festen eller på barnkalaset! En utmärkt maskin att hyra för att tex sälja Popcorn på lokala marknaden, klassfesten eller under idrottscupen.

Proffsig mjukglassmaskin som bara är att koppla in i väggen.

Gör det ännu roligare på kalaset!

Hyr en popcornmaskin eller sockervaddsmaskin och varför inte kombinera med en slushmaskin eller mjukglassmaskin!

Vi har maskiner i alla storlekar!

 

 

6oz_pop

GM 6oz

14oz_pop

GM 14oz

cab1

Encylindrig slushmaskin från Italienska CAB

Slushmaskiner. Perfekt för kalas, fester, mässmontern, företagseventet … ställ maskinen i baren och bjud på mararitas, daquiris, gintonic, cubalibre eller favorit groggslushen.

  • Proffsmaskiner som ger perfekt slush på kort tid.
  • Lagom storlek för privatanvändning, enkla att transportera, använda och sköta.
  • Luftkylda kompressorer som inte kräver fast vattenanslutning.
  • Går på 230V och ansluts med en vanlig jordad kontakt.
  • Välj mellan en enkel, dubbel eller trippel maskin för upp till 36 liter härlig och kall Slush per sats.

Läs mer:

http://en.wikipedia.org/wiki/Granita

http://en.wikipedia.org/wiki/Frozen_daiquiri#Frozen_daiquiri

http://en.wikipedia.org/wiki/Frozen_margarita#Frozen_margarita

 

Tvåcylindrig slushmaskin från Italienska CAB

Tvåcylindrig slushmaskin från Italienska CAB

Trecylindrig slushmaskin från Italienska CAB glasskalas.se

Trecylindrig slushmaskin från Italienska CAB

glasskalas_ugolini

Ugolini Minigel 1 budget glassmaskin

Ugolini Minigel , med belysning en eller två behållare. Glasskalas.se Ugolini Minigel är av generation 2 och uppdaterade med starkare och tystare motorer.

Minigel är en tekniskt avancerad innovation från Ugolini för beredning och servering av sorbet och mjuk glass.

Kompakt, användarvänlig och i elegant Italiensk design är det en maskin av högsta kvalitet med enkel rengöring och steglös hastighetskontroll för att säkerställa bästa kvalitet.

 

Ugolini maskinerna är perfekta för dem som skall bjuda på en bestämd mängd mjukglass då det tar över en timma att göra en ny sats med mjukglass.  Ugolinimaskinerna saknar helt luftinpumpning så mjukglassen blir lite lösare och mindre krämig än vad vi är vana vid i Sverige. Gräddbaserad mjukglass blir lite av en blandning mellan slush, milkshake och traditionell mjukglass i konsistensen, Sorbet och Yoghurtglass funkar dock utmärkt då de är vattenbaserade glassar till stor del!

 

glasskalas_ugolini_2

Ugolini Minigel 2 Budget mjukglassmaskin

gloggvarmare_glasskalas

Glöggvärmare Ugolini Delice

Ugolini Delice Svart

Ugolini Delice är anpassad för varma drycker som till exempel choklad, glögg, varm saft, blåbärs soppa och glühwein.

Rymmer 5 liter.

Serveringsförslag:
Häll i slät soppa (gulasch- räk- fisksoppa mm) i Ugolini Delice, ha färdigportionerade soppmuggar med tex färdigstekt köttfärs, räkor, crabfish – Tappa upp och servera!

Lil orbits Mini Munkmaskin

IMG_3501

Lilorbits munkmaskin

Amerikanska Lil’ Orbits SS1200 mini-donutmaskin är en spännande och kul maskin som du kan hyra. Hyr munkmaskin från glasskalas.se och bjud på färska munkar på ditt kalas eller event, varför inte sälja munkar och tjäna pengar till föreningen. SS1200 kan göra upp till 1200 mini munkar per timma och är en attraktion i sig som lockar folk till dtit marknadsstånd eller mässmonter.

Bar-mix lemon Lime Margarita Francos

Bar-mix lemon Lime Maragrita

 

Francos Lemon Mix är en pulvermix som du använder som drinkingrediens exempelvis när du ska göra en Margarita, men passar givetvis även utmärkt till andra drinkar som du själv väljer att experimentera med. Pulvermixen ger 1 eller 4 liter mix och du blandar enkelt i den i vatten där den ska upplösas före användning. Varan är förpackad i en stabil påse som ger ökad hållbarhet. Mycket lättare än så här blir det inte så köp, blanda och njut av den här produkten med en härligt fräsch smak av citron. Funkar utmärkt att köra med alkohol  i slushmaskinerna från glasskalas.se

Bar-mix lemon Lime margerita

Bar-mix lemon Lime margarita 1 liter

mega_pop

US mega-pop i lösvikt

mega_pop_oil

US mega-pop med olja och salt i smidig förpackning

mini_vadd

Liten sockervaddsmaskin

  • Proffsmaskiner med hög kapacitet! Liten, mellan eller stor beroende på vad du behöver!
  • Lagom storlek för privatanvändning, enkla att använda, sköta och transportera.
  • Går på 230V och ansluts med en vanlig jordad kontakt.
  • Med lite övning gör du lätt ett par sockervaddar i minuten.
  • Nät och Bubbla som hindrar sockervadden från att flyga iväg ingår så klart i hyran! Vi tar inte extra betalt för tillbehören som behövs för att få maskinen att funka som den skall. Vill du låna en vagn så säg till, det kostar inget extra
ugolini_slush_2

Slush 2 Ugolini

Ugolini MT 2 GL Svart

Ugolini MT 2 GL Svart är en Slush/Granita-maskin har två behållare som vardera rymmer 10 liter. Passar utmärkt för sorbé, slush, granita, margarita med mera. GL-modellerna är dessutom utrustade med belysning i locket för extra effekt och kan förses med dekorativa klisterdekaler om kunden önskar

 

Tropic Dream är en serie fruktdrycker som alltid innehåller en mix av minst två läckra frukter.

Dryckerna ger dig en exotisk känsla då de flesta frukterna är hämtade från sydligare breddgrader. Serien innehåller sju läckra smaker varav fyra består av drinksmakerna; Strawberry Daiquiri, Mojito, Cosmopolitan och vårt senaste tillskott Piña Colada.

Tropic Dream fruktdrycker hjälper dig att fixa drinken på ett ”kick” men är också goda att dricka precis som dem är. Perfekt som fördrink då alla gäster kan dricka ”samma drink” med eller utan alkohol.

Alla dryckerna kan användas i slushmaskinerna från glasskalas.se för att serveras väl kylda antingen som de är eller som granita (slush), skål!

Tropic dream

 

 

Fruktdrycker från Brämhult

Brämhults fruktdrycker är härligt uppfriskande och törstsläckande. Drick dem som de är, eller blanda fräscha fruktdrinkar av dem. Brämhults fruktdrycker består av frukter och bär, blandade med friskt vatten och en gnutta socker.

Brämhults juicer går utmärkt att använda som lyxig och nyttig drinkbas i slushmaskinerna från glasskalas.se

Brämhults fruktdrycker innehåller minst 50% frukt eller bär.

Brämhult jordgubb

 

 glasskalas.se remommenderar Brämhults Jordgubb och Lime som Daquiribas

Mångas absoluta favorit är Jordgubb-Lime. Och det är inte så konstigt, eftersom den är klart vanebildande. Vår lime kommer från Brasilien, Argentina, Uruguay eller Mexico, beroende på vilken tid på året det är. Den syrligt ”bitiga” limejuicen blandar vi med solmogna jordgubbar av sorterna Senga sengana eller Camarrossa. Resultatet blir en perfekt avvägning mellan frisk syra och mjuk sötma.

Innehåll: vatten, krossade jordgubbar (32%), juice av lime (6%), druvjuice från koncentrat och socker.

Minst 50% fruktinnehåll.

Officiell Information och pressbilder är hämtade från respektive tillverkares hemsida och upphovsrätten tillhör dem. Övrig text och foton tillhör glasskalas.se

Bilder från kalas, mässor och event vi varit på