Hyra godisställ eller godisvägg med valfritt plockgodis, naturgodis eller vegangodis!

Plockgodis i mängder! Bli populär på Kalaset, Mässan eller Eventet och bjud i mängder

Hyr ett godisställ  från Glasskalas. Hyr ett godisställ för att servera valfritt lösgodis på Kalaset, Mässan eller Eventet. Bjud på Barnkalasens fetaste godispåse eller varför inte låta besökarna i mässmontern få ta eget plockgodis. Vi kan rekommendera en god mix av olika sorters godis åt dig, eller så väljer du dina egna godisfavoriterBjud på godis från ett plockgodisställ eller godisvägg

”Skall man festa, ja då festar man rejält” som Edward Blom Brukar säga. Plockgodis är Svenskarnas favorit och vuxna som barn älskar att få fylla sin egen påse med de egna  favoriterna.

Godisstället har 16 löstagbara byttor eller”fack” i transparent plexi som man kan fylla med godis eller annat  som man vill  presentera eller dela ut.

Vi kan hyra ut stället som det är eller med godis mm om man vill ha det.


Varje behållare rymmer ca 4-6 kg men man bör fylla med  minst 2kg för att det inte skall se tomt ut.

Stället är anpassningsbart och man behöver dock inte använda alla 16 byttorna.

Hyra och Tillbehör

Grundhyra för stället med 16 byttor. Skedar för att plocka med ingår så klart.

Hyra per dag 2600:-

Rengöring kan köpas till

Neutrala Godispåsar 2-3kr/st Godis, Konfektyr och andra Snacks

Godis till stället kan levereras för mellan 120-300:-/kg beroende på  vad man väljer, det finns superbilligt ”no name” godis och även lyxigare premiumvarianter från välkända märken.

Välj dina favoriter från vårt godissortiment! Vi levererar från alla märken på marknaden som: Malaco, Marabou, Cloetta, Candyz med flera.

Naturgodis och snacks

Vill ni bjuda på nyttigare naturgodis och natursnacks som alternativ så så är vi återförsäljare av Exotic Snacks hela sortiment. Kontakta oss för att beställa just dina favoriter.

Candy Popcorn

Ett alternativ till godis är färgglada och smakrika delikatess popcorn. Vi arbetar med Gorilla Snacks för att förse våra kunder med de bästa färskpoppade gourmetpopcorn. Kontakta oss för att beställa just dina favoriter.


Foliering och Branding 

Vi kan även erbjuda er att foliera godisstället med eran logotype eller säljande budskap.

Vi erbjuder så klart lösgodisbägare och  plockgodispåsar i olika storlekar med eget tryck Branding gör att godisstället och tillbehören  smälter in  bra i det sammanhang som det ska användas i.


Fullservice

Vi kan leverera godisstället med allt som behövs. Vi kan så klart även erbjuda arbete på plats med inbärning, rigg, påfyllning servering mm om så önskas.

För pris, beställning eller offert kontakta oss