Popcornstrut med tryck.  Popcornbägare med eget tryck

Hyr en popcornmaskin så kan du göra popcorn som på bio hemma!

Professionell Popcornmaskin från GoldMedal

Vi erbjuder dig snygga och proffsiga popcornmaskiner och popcorn från popcornens hemland USA! När du hyr en popcornmaskin till mässmontern, festen eller eventet så rekommenderar vi även popcornstrutar eller bägare med profiltryck för att på så sätt förstärka ditt varumärke eller säljbudskap ytterligare.

Popcorn som smakar exakt som på bio, fast du kan njuta av dem när du vill! Kan det bli bättre? Ja, med eget tryck på bägare och popcornstrutar.

 

 

Välj här när du ska beställa popcornstrut eller bägare med tryck!

Här finner ni bägare och strutar som är speciellt framtagna för popcorn. De finns i olika storlekar (liten, mellan och stor) och är av högsta kvalitet. Om ni är intresserade går det naturligtvis att trycka personliga profiler på samtliga av våra strutar och bägare vilket gör produkten mer unik och bidrar till att stärka ert varumärke.

Vi  saluför olika modeller av popcornstrutar och bägare. Välj den som passar dig bäst.

Popcornstrut med standardtryck

Popcornstrut med standard tryck

Popcornstrut med standardtryck ”Popcorn!” Kan köpas i paket om 250st eller lösa.

 

Popcornstrut glasskalas.se7dl med standardtryck "POZ"

Popcornstrut 7dl med standardtryck ”POPZ ”. Kan köpas i förpackning om 250st eller lösa.

 

 

Popcornstrut och Popcornbägare med eget tryck

Popcornbägare popcornstrut med eget profil tryck

Popcornstrutar och bägare med eget profiltryck imponerar på kunderna!

Levereras inom 4-5 dagar från det att tryckeriet godkänt underlaget. Bör beställas i serier om 500 st för bäst ekonomi. Bättre pris kan ofta ges vid större beställningar.

Neutral popcornbägare för tryck eller etikett

Neutral popcornbägare kan köpas in valfritt antal och används med fördel ihop med etikett med eget tryck för att profilera  och stärka ditt varumärke på ett kostnadseffektivt sätt:

Neutral popcornbägare 8dl glasskalas.se

Neutral popcornbägare 8dl. Funkar för eget tryck eller dekal. Kan köpas i förpackning om 400st eller lösa.

 

Neutral popcornbägare med profilreklam

Neutral popcornbägare med profildekal. Ett prisvärt sätt att profilera en liten serie bägare.

 

Popcornbägare med standardtryck

Popcornbägare Original PopCorn :

Popcornbägare mellan med standard tryck hyr popcornmaskin popcornvagn glasskalas Popcornbägare liten med standard tryck hyr popcornmaskin popcornvagn glasskalas Popcornbägare stor med standard tryck hyr popcornmaskin popcornvagn glasskalas

 

Popcornbägare Fun-PopPopcornbägare stor 14dl med standard tryck hyr popcornmaskin popcornvagn glasskalas

Popcornbägare mellan 8dl med standard tryck hyr popcornmaskin popcornvagn glasskalas

 

Popcornbägare med eget tryck

Popcornbägare mellan med eget tryck åf hyr popcornmaskin popcornvagn glasskalas

Popcornbägare med profiltryck och matchande popcornmaskin! glasskalas.se

Popcornbägare med profiltryck och matchande popcornmaskin!

Levereras inom 4-5 dagar från det att tryckeriet godkänt underlaget. Kan beställas i små serier men bäst pris fås vid order om minimum 500st. Bättre pris kan ofta ges vid större beställningar.

 

Alternativ till de traditionella bägarna

På en mässa eller ett event är det vanligtvis själva grejen, happeningen, med nypoppade popcorn som man vill åt. Då räcker det kanske att bjuda på en liten aptitretare i form av smakportioner. Tycker ni att de normala popcornstrutarna eller bägarna på flera deciliter är för stora så beställ mini-popcornmuggar med tryck istället. Kontakta oss för att beställa minimuggar med eget tryck.

 

Små popcornbägare med eget tryck ÅF glasskalas.se

Små ”mini” popcornbägare med eget tryck ÅF Offshore Race

Här bjuder  ÅF på popcorn i minimuggar under ÅF Offshore Race i Stockholm. Under veckan serverades över 8.000 portioner popcorn till glada barn och seglingsintresserade vuxna

 

 

 

Glasskalas.se jobbar uteslutande med lokala tjänsteleverantörer på hemmaplan i Sverige. På så sätt kan vi garantera korta leveranstider, flexibla lösningar och kvalitetsprodukter.

Behöver ni hjälp med grafisk formgivning och visuell produktion så sker detta i samarbete med Stockholm Media Factory.
Vi jobbar med en av Sveriges ledande specialförpacknings och displayleverantörer för trycket av vårat display och popcornmaterial. Kontakta oss för mer info om du vill beställa material.

Vill du beställa en större mängd (minimum 1000st) helt själv över nätet så kan tex CupPrint i Tyskland leverera på ett par veckor, de erbjuder även glassbägare och kaffekoppar med eget tryck.

 

Köp även till Popcorn!

Mega Popcorn från USA i praktiska 5kg förpackningar. Ger 175 liter poppat i popcornmaskinen Behöver du mer popcornkärnor eller föredrar du portionsförpackade ”färdiga att poppa kit” med popcornmajs, salt och kokosnötsolja i rätt proportioner för enkel och säker hantering så kan det köpas till. Vi har även olja, popcornkärnor, bägare, strutar, färgat salt, mm mm till
extra förmånliga priser när du hyr en maskin! Våra US Bio Popcorn  finns i praktiska 1kg, 5kg, 10kg och 15kg kilos förpackningar.
Praktisk förpackning med olja, salt och popcornkärnor! Lägg till när du vill hyra popcornmaskin

Praktisk förpackning med olja, salt och popcornkärnor!

Mega pop pocorn passar utmärkt till dessa popcornmaskiner

Prisvärda US mega-pop i lösvikt

 

Cirkustema eller profilevent!

 

 

försäljningsvagn popcornvagn ingår när du hyr en popcornmaskinförsäljningstråg eller popcornvagn ingår utan kostnad när du hyr en popcornmaskin

Vill du få den rätta cirkus eller festivalkänslan låna då ett försäljningstråg eller en supersnygg och säljande vagn till Popcornmaskinen! Detta är världens mest populära Popcornvagn! Boka vagnen samtidigt som du hyr. Den ingår självklart utan kostnad både för privatpersoner, föreningar och företag! Det kallar vi en Kalasdeal. Våra maskiner hyrs ofta in som rekvisita till reklamfotograferingar och TV/Video produktioner och kan tex förses med egna dekaler och dekor alternativt folieras i valfri färg som passar ditt event.

 

Spana in Icona Pop och Cobra Starship  i videon där de mumsar Popcorn och Sockervadd från glasskalas.se

Popcornmaskin och dess historia

En popcornmaskin (även kallad en popcorn-popper) är en maskin som används för att poppa popcorn. Sedan urminnes tider har popcorn varit en populär måltid och snack. Popcorn blir till då skalet på den uppvärmda majsen sprängs av ångtrycket. En första kommersiell popcornmaskin uppfanns av Charles Cretors i slutet av 1900-talet.

En kommersiella popcornmaskin, med stor volym är vanligast på biografer, karnevaler och tivolin.  En popcornmaskin för hemmabruk dök upp i slutet av 1970.  Det vanligaste idag är ändå en förpackad påse mikropopcorn som du köper i affären.