Rekvisita och Dekor med Fun Food maskiner

Fun-food maskiner används inte enbart för att bereda stora mängder med popcorn, sockervadd, mjukglass eller slush som skall serveras på event och till partygäster.

Maskinerna från glasskalas.se funkar lika bra som funfood tillverkare på eventet  som iögonfallande och publikfriande rekvisita och  dekor på Pressvisningen eller som indragare i mässmontern.

Rama in erat nästa event, pressvisning, reklamfotografering eller temafest med en passande kvalitetsmaskin från glasskalas.se och se hur nöjda all gäster och besökare blir! Med maskiner från glasskalas får ni premiumupplevelse!

 

Vill ni boka en maskin till ett event eller happening kontakta oss direkt på tel 0732-625 725 eller skicka ett mail till info@glasskalas.se

 

Spana in några av våra högaktuella hyresuppdrag här nedan.

Glasskalas.se   hyr  ut allt inom Event och  Fun-Food som popcornmaskiner, mjukglassmaskiner, slushmaskiner, kaffebryggare och sockervaddsmaskiner som rekvisita och dekor till både reklamfotograferingar, pressevent  och TV inspelningar.

TV och Film

En av  våra mjukglassmaskiner kan nu ses i Waycreatives produktion för SVT på Barnkanalen.  Serien heter Så gör man inte  och i huvudrollen återfinns komikerduon Jecko & Jessie

Skall du hyra en mjukglassmaskin till kiosken i sommar?  Så gör man inte!

Se mjukglassavsnittet själv!

IMG_0537 IMG_0538 IMG_0539 IMG_0541 IMG_0542 IMG_0545 IMG_0552 IMG_0556 IMG_0559

Reklamfoto

Reklamfotografering för en grön nöjespark i Stockholm. Glasskalas.se hyrde ut maskinerna för att göra sockervadd och popcorn som rekvisita.
Delight Studios med fotograf Daniel Grizelji/Fotografagentur Birgitta Martin

Grönan_foto

 

 

Reklamfotografering . Sockervadd spelar en central roll i den kommande reklamkampanjen! Glasskalas.se levererade en stor  sockervaddsmaskin och vaddstrutar.
Fotograf: Elin Folke
Byrå: www.ettankare.se STYLING – REKVISITA – LOCATION – CASTING – MAKE UP

Sockervadd glasskalas.se Fotograf Elin FolkeSockervaddsmaskin glasskalas.se fotograf Elin Folke

 

Mässmonter

Mässmonter med Fun-food som indragare och aktivitet

Schneider Electric Nordbygg 2014 Älvsjömässan

Schneider integrerade mjukglassmaskinen i montern på Nordbygg. En proffsigt designad monter för att visa att man är unika och  bjuder på det lilla extra både på mässan och i vanliga fall. Här fick besökarna dessutom göra sina egna glassar vilket uppskattades av alla.

mjukglassmaskin i monternmjukglassmaskin på mässa

 

Cembrit  hyrde Popcornmaskin med tillhörande vagn på Nordbygg.

popcornmaskin i montern

En popcornmaskin med klassiskt vagn som del av 50-tals temat i Cembrits monter på Nordbygg.

Med popcorn får man både en publikmagnet och en aptitretare tack vare doften av nypoppade popcorn som väldigt få kan motstå.

 

Håll utkik på TV, webmedia och tidningar så kanske ni ser både sockervadd, mjukglass och popcorn från oss i en reklamkampanj.

Vill ni hyra en maskin med egen unik grafik så hjälper vi er med det om ni inte har egen produktion. Vi behöver grafiskt underlag minst två veckor innan för att hinna trycka och montera reklamen på maskinerna.

 

Vill ni boka en maskin till ett event eller happening kontakta oss genom att skicka ett mail till

Filial Stockholm Glasskalas Stockholm

Filial Göteborg/Väst Glasskalas Göteborg

Filial Malmö/Syd Glasskalas-Syd